Hilarische lijstjes

None

Website

De vreselijkste beroepen

careercast.com

Als Nederlandse werkzoekende heb je niet direct iets aan de Amerikaanse site careercast.com, maar indirect is er genoeg te beleven. Zo staan er veel tips op om ook als Nederlander je voordeel mee te doen. De site weet de actualiteit om te buigen naar de arbeidsmarkt. Zo schreven ze hoe de twee Amerikaanse presidentskandidaten zich als werkzoekenden presenteerden en wat daarvan te leren valt. Maar leuker nog zijn hun hilarische lijstjes, bijvoorbeeld die van de zeven leukste banen voor liefhebbers van het paranormale, of de meest overgewaardeerde en ondergewaardeerde beroepen. Of waar ze bekend mee zijn geworden: de beste en slechtste banen van het jaar, gebaseerd op werkomgeving, stress, fysieke belasting en werkgelegenheid. In 2012 waren dat respectievelijk softwareontwikkelaar en houthakker.