Opinie

Kapper

Zou hij het nu gezien hebben, dacht ik toen hij me de foto opstuurde, maar ik had al mijn twijfels. Mijn vriend ziet namelijk nooit dat ik naar de kapper geweest ben. Ik kreeg via de mail een foto van hem waar we samen op staan in de reflectie van het werk van Anish Kapoor

Zou hij het nu gezien hebben, dacht ik toen hij me de foto opstuurde, maar ik had al mijn twijfels. Mijn vriend ziet namelijk nooit dat ik naar de kapper geweest ben.

Ik kreeg via de mail een foto van hem waar we samen op staan in de reflectie van het werk van Anish Kapoor in Tilburg. Op de foto zie je van achteren, in close-up, mijn haar en de aanhef van de mail was ‘Kapper’.

Dat laatste bleek echter het werk van de spellingscontrole van deiPhone, die herkende het woord ‘Kapoor’ niet.

Saskia E.M. van Dijk