Badr Hari opnieuw opgepakt

Badr Hari is gisteravond opnieuw gearresteerd. De kickbokser heeft de voorwaarden van zijn vrijlating overtreden, meldt het Openbaar Ministerie. Hari zou samen met zijn partner Estelle Cruijff zijn gezien in een restaurant in het centrum van Amsterdam. Dat is in strijd zijn met Hari’s horecaverbod. De 27-jarige profvechter zat sinds eind juli vast wegens een reeks geweldsdelicten. Afgelopen vrijdag besloot de rechtbank in Amsterdam dat hij zijn proces in vrijheid mocht afwachten. Een van de voorwaarden was echter dat de K1-vechter geen horecagelegenheden zou bezoeken. Volgens de Amsterdamse zender AT5 zou Hari maandagmiddag met zijn partner Estelle Cruijff in een restaurant in het centrum van Amsterdam zijn gezien. In RTL Boulevard gaf de kickbokser gisteravond toe daar met Cruijff te hebben geluncht. Volgens Hari was het een broodjeszaak en had hij niet verwacht dat het horecaverbod daarop ook betrekking had. Kort na zijn telefonische toelichting aan RTL Boulevard werd Hari aangehouden. Novum