Armstrong heeft zijn gele truien nog gewoon aan de muur hangen

De internationale wielerunie UCI nam zijn zeven zeges in de Tour de France vorige maand definitief af. Lance Armstrong verwijderde daarna de zeven tourzeges van zijn Twitteraccount. De gele truien hangen echter nog gewoon aan de muur.

Back in Austin and just layin' around... Foto Twitter / @lancearmstrong

De internationale wielerunie UCI nam zijn zeven zeges in de Tour de France vorige maand definitief af, nadat bleek dat hij tijdens zijn carrière stelselmatig doping gebruikte. Lance Armstrong verwijderde daarna de zeven tourzeges van zijn Twitteraccount. De gele truien hangen echter nog gewoon aan de muur.

Dat blijkt uit bovenstaande foto die Armstrong gisteren rondtwitterde:

Twitter avatar lancearmstrong Lance Armstrong Back in Austin and just layin’ around… http://t.co/s8TjKn94

De knipoog naar het dopingschandaal is inmiddels zo’n tweeduizend keer geretweet en past bij de koele manier waarop Lance Armstrong tot nu toe heeft gereageerd op de publicatie van het onderzoeksrapport over de wantoestanden bij US Postal. Toen het Amerikaanse antidopingbureau Usada enkele weken geleden onthulde dat de voormalige ploeg het meest ontwikkelde dopingprogramma uit de historie van de sport had, viel de hele wereld over hem heen. Armstrong liet weten dat hij zich er niet druk om kon maken en twitterde die avond:

Twitter avatar lancearmstrong Lance Armstrong What am I doing tonight? Hanging with my family, unaffected, and thinking about this. http://t.co/7b1XPi8t #onward

En eerder deze week:

Twitter avatar lancearmstrong Lance Armstrong Hangin’ in there.. http://t.co/Na8iwT3n
    • Lex Boon