Theater

Mightysociety10 – Hoe ook ik de liefde vond in het nieuwe Azië. Mightysociety.nl

NRC HandelsbladIn een droomachtig gespeelde scène komen vader, moeder en zoon samen. Eindelijk is er verzoening. Het is een heilig moment, zo broos gespeeld dat de ontroering groots is.

Theaterkrant.nlMightysociety10 is nog voller aan thema’s dan de voorgaande voorstellingen in de reeks, maar heeft een geweldig goede opbouw, waardoor je geen moment wordt overvoerd. Het is de meesterproef van regisseur Eric de Vroedt, die met dit slotdeel ook een bijzonder intieme en persoonlijke voorstelling heeft gemaakt.

Het ParoolDe Vroedt beent zijn drijfveren uit tot op het bot. [...] Gek genoeg versterkt het de eerdere delen van de serie. Het is alsof hij een verdiepende draai aan zijn kunstenaarschap heeft gegeven. Zo is hij enerzijds terug bij af, en anderzijds klaar voor een toekomst vol nóg dieper geëngageerd theater.