Eenzaam? Kijk hoe deze jongen voor elkaar krijgt dat iedereen hem kent

Je hebt het vast weleens meegemaakt: dat ongemakkelijke gevoel wanneer iemand je groet, maar je diegene niet herkent. Wat doe je: eerlijk zijn, en zeggen dat je geen idee hebt? Of zeg je uit schaamte maar gewoon hoi terug, en ga je ondertussen heel hard bij jezelf te rade who the hell je ook alweer voor je hebt?

Veel mensen kiezen voor het laatste, zo blijkt uit onderstaand filmpje. Ed Bassmaster sprak vreemden op straat aan met een bewonderenswaardige overtuiging. Hé, ken ik jou niet ergens van, vraagt hij in het voorbijgaan, en als hij een vage blik terugkrijgt of een keiharde ‘nee’, gooit hij er vasthoudend en flexibel nog wat veelvoorkomende namen tegenaan. Ken je me echt niet? Van Chris en Steve? Oh ja! Slechts een jongen is eerlijk: hij heeft echt geen idee, Bassmaster heeft de verkeerde voor zich.

    • Mirjam Remie