Uit voor kinderren

Verborgen verhalen

In het Stedelijk Museum kun je zondag meedoen aan een workshop van de kunstenaar Jasper Krabbé. Hij gaat samen met een groep kinderen zoeken naar de verborgen verhalen en geheimen in verschillende kunstwerken.

11 nov, 14.00 -15.45 uur. lnl: www.stedelijk.nl

Planten genezen

In de Botanische Tuin van de Universiteit Utrecht kun je zoeken naar planten die je beter kunnen maken als je ziek bent. Tijdens de speurtocht ‘De jacht op de groene pillen’ gaan kinderen met een EHBO-koffertje op weg door de Botanische tuin en leren alles over geneeskrachtige planten.

T/m 1 dec. Botanische Tuin UU. lnl: www.bio.uu.nl/bottuinen

Neushoorntje

In Blijdorp is vorige week een Indische neushoorn geboren, en je kunt nu al op kraamvisite! Het is een meisje. Moeder Namaste en haar jong maken het goed.

lnl: www.diergaardeblijdorp.nl