Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Media

Oeps, toen stond per ongeluk de site van president Romney online

Het duurde dinsdag al even voordat Romney zijn verlies wilde erkennen, maar gisteravond dook in de VS de site op die de campagne van Romney had voorbereid als de Republikein tot president gekozen was. De site ging per ongeluk korte tijd online.

Het blog politicalwire ontdekte Romney’s ‘transition site’ en maakte er direct een aantal screenshots van. Op de site, die als ‘the official site of the president-elect’ wordt aangekondigd, lezen we bijvoorbeeld dat Romney op 21 januari 2013 geïnaugureerd zal worden. De homepage wordt begleid door de ronkende tekst “I’m excited about our prospects as a nation. My priority is putting people back to work”.

Twitter avatar apjvalk Guus Valk Pijnlijk: de site van president Mitt Romney stond enige tijd online. De screenshots zijn er nog: http://t.co/RIrEpl5t

Op onderstaand screenshot lezen we dat Romney druk bezig is om samen met zijn ‘transition team’ de machtsoverdracht voor te bereiden. Meer pijnlijke screenshots hier.