Verwarm je handen

None

Ding

Verwarmde USB- handschoenen

Ebest/Warmmi, Amazon.com/ Vavolo.com, vanaf 8 euro

Het is weer die tijd van het jaar. De ene dag is het te koud, de andere dag te warm. Het kantoorklimaat raakt er compleet van in de war. Zeker in gebouwen waar airco of verwarming automatisch worden geregeld. Zweet je de ene keer achter je bureau vandaan, de week erna is het rillen geblazen. In het laatste geval komen handschoenen van pas en zeker verwarmde handschoenen die je op de USB-poort van een computer kunt inpluggen. Helemaal handig voor mensen die eens op een buitenlocatie moeten werken of de stumpers die ergens op straat moeten gaan zitten op zoek naar een gratis onbeveiligd wifisignaal. Om zweethanden tegen te gaan, zijn er ook USB-handschoenen met verschillende hittestanden.