Man, word weer man

Boek

Boek voor mannen

Eelco Smit, 19,95 euro

Terwijl een Eurocommissaris ijvert voor een vrouwenquotum in het bedrijfsleven, wil Eelco Smit meer mannen aan de top. En gelijk heeft hij. Al die slappe zakken die iedere week weer lopen te snikken omdat ze kritiek hebben gekregen, daar winnen we de economische oorlog ook niet mee. Weg met de feminiene wurggreep en allemaal ontmiepen, zegt Smit. Veel vrouwen in de top van het bedrijfsleven zijn dan ook daadkrachtiger dan hun mannelijke collega’s. En voordat er over tien jaar een Eurocommissaris moet gaan pleiten voor een mannenquotum omdat vrouwen veel beter met de vuist op tafel slaan, wil Eelco Smit ingrijpen. Zoek weerstanden, zegt hij, ga hardlopen, stop met drinken en durf op je bek te gaan. Het boek dat van mannen weer mannen wil maken.