Kijken: de voetjes gaan van de vloer voor Obama

Soms schieten woorden tekort. Op zo’n moment pakt menig Amerikaan graag een camera, en neemt ons op het web mee naar Funky Town. Dankzij de overwinning van Obama veranderde YouTube deels in een waar Boogie Wonderland voor aanhangers van de herkozen president. Opdat ze dat niet voor niets doen: geniet mee. En, for that matter,

Soms schieten woorden tekort. Op zo’n moment pakt menig Amerikaan graag een camera, en neemt ons op het web mee naar Funky Town. Dankzij de overwinning van Obama veranderde YouTube deels in een waar Boogie Wonderland voor aanhangers van de herkozen president. Opdat ze dat niet voor niets doen: geniet mee. En, for that matter, dans mee.

Goed kijken, rechts onderin, in het klein. Deze joepiedepoepie-uiting begint ingetogen, maar langzaam gaat meneer volledig los:

Vette hiphop-beats met snelle sportschool-moves:

Alle clichés worden van stal gehaald: de niet bestaande trap, een klein stukje Zwanenmeer en alom bekende, onsterfelijke discopasjes:

Onovertroffen voetenwerk, ’cause he feels good:
http://www.youtube.com/watch?v=QqmuEZWbfHI

En zo staat Obama wellicht zelf momenteel met vrouw en kinderen in The Oval Office:

    • Annemarie Coevert