Hier zitten de recruiters

Website

Recruiting Roundtable Nederland

Recruiting-roundtable.nl

Er lijken haast nog meer recruiters te zijn dan banen waar ze mensen voor zoeken. De beroepsgroep heeft inmiddels door dat de ouderwetse kaartenbak niet langer volstaat als je werkzoekers en werkgevers bij elkaar wilt brengen. Online werkt, is het nieuwe motto. En dus struinen de recruiters LinkedIn, Google+, Twitter en andere hoeken en gaten van het internet af naar briljante kandidaten voor mooie functies. Ze scholen samen op Recruiting Roundtable Nederland. De site is ook leuk voor werkzoekers; daar zie je waar die recruiters op letten. Je kunt er je voordeel mee doen. Of het nu om je cv gaat of om tips om een ATS (Applicant Tracking System, oftewel Sollicitanten Volg Systeem) goed te gebruiken, je vindt het daar.