De trailer: Side Effects

*** Hoewel hij eerder stellig aankondigde zich op schilderen te storten, zegt Steven Soderbergh nu dat hij een sabbatical neemt. Of Side Effects zijn laatste film wordt, is dus zeer de vraag. In de trailer veel bekende Soderbergh-gezichten als Catherine Zeta-Jones en Jude Law, maar de hoofdrollen zijn voor Channing Tatum, stripper in Magic Mike, en Rooney Mara (The Girl With the Dragon Tattoo). Haar zenuwen worden op de proef gesteld als haar man (Tatum) terugkeert uit de gevangenis. Haar psychiater (Law) raadt medicijnen aan, die haar mentale gezondheid slopen. Zo te zien is dit een film à la Haywire, waarin Soderbergh met genreregels speelt. Maar op basis van deze generieke trailer, die eindigt met het omineuze „In some instances death may occur”, is dat niet goed vast te stellen. Te zien vanaf 7 maart. (AW)