In beeld

Trappetje op, trappetje af bij Circus Bordesscène

Het is een traditie: de bordesscène. Na de beëdiging van de ministers neemt de nieuwe regeringsploeg samen met de koningin plaats op het bordes van Huis ten Bosch, waarbij fotografen elkaar verdringen om het mooiste plaatje te krijgen.
ANP / Robin Utrecht
ANP / Robin Utrecht
ANP / Robin Utrecht
ANP / Robin Utrecht
ANP / Robin Utrecht
ANP / Robin Utrecht
Het nieuwe kabinet-Rutte II (vlnr achterste rij) Stef Blok (minister van Wonen en Rijksdienst), Edith Schippers (minister van Volksgezondheid), Melanie Schultz-Van Hagen (minister van Verkeer), Jeroen Dijsselbloem (minister van Financien), Ronald Plasterk (minister van Binnenlandse Zaken), Jet Bussemaker (minister van Onderwijs), Jeanine Hennis-Plasschaert (minister van Defensie), Henk Kamp (minister van Economische Zaken), Lilianne Ploumen (minister Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) (vlnr voorste rij) Frans Timmermans (minister Buitenlandse Zaken), minister-president Mark Rutte, koningin Beatrix Lodewijk Asscher (vicepremier en minister van Sociale Zaken) en Ivo Opstelten (minister van Justitie) op het bordes van Huis ten Bosch
Foto ANP / Robin Utrecht
ANP / Robin Utrecht
ANP / Robin Utrecht
ANP / Robin Utrecht
ANP / Robin Utrecht
ANP / Robin Utrecht