Kidsflash

ZappSport MarathonuitzendingZappSport bestaat tien jaar en viert dat met een marathonuitzending van tweehonderd minuten, verdeeld over twee dagen. De hoogtepunten van de afgelopen tien jaar komen voorbij. Volgens presentator Ron Boszhard kijken de voetballers van het Nederlands elftal ook naar het programma. Zaterdag en Zondag, Ned. 3,12.00-13.40 uur

ZappBios: Zafir

Het zwarte paard Zafir heeft de zus van de elfjarige Anna afgeworpen waardoor het meisje is overleden. Niemand kan het dier temmen, behalve de jonge vluchtelinge Sharbat, van wie het maar de vraag is of ze in Denemarken mag blijven.

Zondag, Ned. 3, 15.30-16.45 uur

StefpackingStef Biemans reist naar Oekraïne, waar vaders gemiddeld maar vier minuten per dag met hun kinderen doorbrengen. Hij praat er met kinderen over: hoe vaak zien zij hun vader, en hoe vinden ze dat?

Zondag, Ned. 3, 18.55-19.25 uur