Boekenfoto: vallende boeken

Bijna dagelijks verschijnt er op de blog van de Boekenbijlage van NRC Handelsblad een zogenaamde ‘Boekenfoto’. Vandaag: afbrokkelende boekenplanken. Tenminste, dat lijkt zo. Boeken die in slow-motion van boekenplanken glijden, de vlucht naar beneden al hebben ingezet. Het past geheel in het ontwerp van deze boekenplanken. De foto is gevonden in hetzelfde artikel als deze foto. Heeft u ergens een

Afbrokkelende boekenplanken/ Foto Bookriot.com

Bijna dagelijks verschijnt er op de blog van de Boekenbijlage van NRC Handelsblad een zogenaamde ‘Boekenfoto’. Vandaag: afbrokkelende boekenplanken.

Tenminste, dat lijkt zo. Boeken die in slow-motion van boekenplanken glijden, de vlucht naar beneden al hebben ingezet. Het past geheel in het ontwerp van deze boekenplanken. De foto is gevonden in hetzelfde artikel als deze foto.

Heeft u ergens een mooie boekenfoto gevonden? Heeft u zelf een boekenfoto gemaakt? Stuur deze dan naar boekenblog@nrc.nl.

Interesse in meer boekenfoto’s? Kijk dan in de tijdlijn van onze Facebookpagina.