Vernieuwde iPhone en iPad-app van nrc.next

Nrc.next heeft een volledig vernieuwde iPhone en iPad-app. Met deze app voor de digitale editie willen we de inhoud van de krant weer centraal stellen. Daarom biedt het een leeservaring die zo dicht mogelijk bij de papieren versie blijft. Dat betekent dat de app geen live nieuws of In Beeld-fotoseries meer aanbiedt. Het is puur krant.

Na installatie van de app verdwijnt het vertrouwde app-icoontje van je scherm. Voortaan kan je de krant terugvinden in de kiosk (newsstand) op het beginscherm van je iPhone/iPad. Het is voorlopig niet meer mogelijk losse artikelen op te slaan, maar deze optie zal later terugkeren. Net als het aanpassen van de tekstgrootte en het downloaden van kranten ouder dan een week. We willen rekening houden met de wensen van onze gebruikers. Die kunnen via een feedback-knop in de app ideeën insturen en verbetersuggesties doen.