De verboden promo voor de iPad mini: it’s the future until May, at least

De kritiek na de presentatie van de iPhone 5 waren al niet mals en met de komst van de iPad mini vroegen de Applelovers zich al helemaal af of het think different-dogma van Steve Jobs met hem gestorven is. En dan nu dit.

De kritieken na de presentatie van de iPhone 5 waren al niet mals en met de komst van de iPad mini vroegen de Applelovers zich al helemaal af of het think different-dogma van Steve Jobs met hem gestorven is. En dan nu dit.

Ja tuurlijk, we weten het: dit-is-niet-echt. Maar YouTuber John Elerick boekt menig succes met het gaten schieten in de polonaise die altijd wel ergens gelopen wordt na de introductie van weer een baanbrekend Apple-product. Zoals The Joker zich al eens afvroeg: why so serious?

“The result is an extraordinary iPad. One that’ll be used until a faster processor is developed, as well as the technology to put a retina-display in such a tiny device. And a higher megapixel camera. But who knows when that’ll be? That’s at least seven months into the future.”

Zo parodieerde Elerick en zijn vaste cast al de release van de allereerste iPad, de iPad 2 of vorige maand nog de iPhone 5. En altijd zijn ze ‘verboden’.