Vettel wint ook GP van India en gaat op titel af

De Duitser gaat met nog drie races te gaan aan kop in het klassement.

Rotterdam. Formule 1-coureur Sebastian Vettel heeft zijn vierde overwinning op rij behaald. De Duitse titelhouder was gisteren de sterkste in de GP van India. Het was de 26ste zege uit zijn carrière. Fernando Alonso van Ferrari werd tweede, Vettels ploeggenoot Mark Webber derde. Vettel is momenteel een klasse apart in de koningsklasse van de autosport. Voor de derde wedstrijd op rij leidde de coureur van Red Bull van start tot finish. In het klassement verdedigt de Duitser een voorsprong van dertien punten op nummer twee Alonso. Nummer drie Kimi Räikkönen heeft met 173 punten geen zicht meer op de titel. De komende weken worden nog drie races gereden: in Abu Dhabi, de Verenigde Staten en Brazilië. Novum