Van Persie scoort weer

Manchester United won de topper tegen koploper Chelsea: 3-2.

Rotterdam. Manchester United heeft gisteren koploper Chelsea met 3-2 verslagen. United kwam op Stamford Bridge al na vier minuten op voorsprong. Robin van Persie schoot hard op de paal, waarna de bal via het lichaam van David Luiz in het doel belandde. De 2-0 kwam acht minuten later wel op naam van Van Persie. Vlak voor rust kwam Chelsea terug (door een goal van Juan Mata), vlak na de pauze werd het zelfs gelijk (Ramires). Javier Hernandez maakte de winnende treffer. Chelsea eindigde het duel met negen man, doordat Fernando Torres en Branislav Ivanovic met rood het veld moesten verlaten. De ploeg uit Londen blijft koploper in de Premier League, met nog één punt voorsprong op Manchester United en Manchester City. Novum