Dit is de Goal van het Weekend, hoe kon het ook anders?

De aanvang van deze fijne maandagochtendrubriek vindt plaats ‘in’ Mexico waar Johan Cruijff speler Marco Fabian blijkbaar heel goed heeft geadviseerd. Maar er is meer. In de knotsgekke wedstrijd tussen Heracles en Heerenveen gistermiddag met negen (!) goals was die van Ninos Gouriye toch wel de fraaiste. Mohamed Tchité van Club Brugge was ook lekker bezig.

Heerlijke taferelen op die typische Argentijnse tribunes na de absolute kraker van Ignacio Scocco (Newell’s Old Boys). En dan Bryan Ruiz, jawel hij staat langzaam op in de Premier League. Tot slot een vernuftig hakballetje van Georghe ‘Gicu’ Grozav (Petrolul).

Tsja, het zal hier en daar pijn doen, maar wat een moment koos deze Graziano Pellè om eens te schitteren. De Klassieker: hét moment. De draai, de uithaal, Kenneth Vermeer en het dak van het doel: 2-2 in de laatste minuut van officiële speeltijd.