Wat Amerika de wereld nog te bieden heeft

Zijn de Verenigde Staten in verval of wordt ook de 21ste eeuw een Amerikaans succesverhaal? Een team verslaggevers vroeg het aan kunstenaars, ondernemers, hoogleraren en 21-jarigen. Lees hun antwoorden de komende tien dagen in NRC Handelsblad. Vandaag de aftrap van Team America. Z&Z, 13-31

A young girl tries to get a photo of U.S. President Barack Obama during a campaign rally in Denver, Colorado October 4, 2012. REUTERS/Kevin Lamarque (UNITED STATES - Tags: POLITICS ELECTIONS USA PRESIDENTIAL ELECTION TPX IMAGES OF THE DAY)
A young girl tries to get a photo of U.S. President Barack Obama during a campaign rally in Denver, Colorado October 4, 2012. REUTERS/Kevin Lamarque (UNITED STATES - Tags: POLITICS ELECTIONS USA PRESIDENTIAL ELECTION TPX IMAGES OF THE DAY) REUTERS

Tien dagen bijzondere verhalen over de VS. Vandaag in Z&Z: pessimist Mandelbaum versus optimist Lieber. Plus: de grote Amerika-quiz.