Veranderingen vergen veel tijd

Christel Dukowsky in het Best Western Hotel in Nyack, New York Ik ben restaurantmedewerkerIk stem op Mitt RomneyMijn grootste helden zijn mijn oudersOver 21 jaar ben ik rijk door het beleggen in aandelen

„Eigenlijk had ik nu een studie massagetherapie moeten doen in New Jersey, maar de school ging failliet en nu ben ik 3.000 dollar collegegeld kwijt. Het werk hier is prima, ik help in de keuken en houd het restaurant schoon voor zeven dollar per uur. Mijn vader is politieagent in Tappan, tien minuten verderop. Mijn moeder is lerares, maar ze woont bij mijn oma in New York City. Mijn ouders zijn niet gescheiden: mama houdt het niet uit buiten de stad; ze is een beetje paranoïde. Ik volg alle tv-programma’s over verkiezingen, maar wat stemmen betreft ben ik er nog niet uit. Het vreemde vind ik dat zoveel mensen denken dat dit land in één keer zal veranderen. Veranderingen vergen heel veel tijd. Ik denk dat ik net als mijn moeder op Mitt Romney zal stemmen. Ik wil zo snel mogelijk een eigen zaak beginnen. Ik hoop in de toekomst rijk te worden met beleggen.”