Ten onder aan hebzucht

Abby Walsh in koffiezaak French Roast in Greenwich Village, New York Ik ben eerstejaars student wereldstudies aan The New School in New York Ik stem op niemand Mijn grootste held is Jezus Over 21 jaar woon ik in een ander land

„Ik heb lang niet geweten wat ik wilde worden. Na mijn middelbare school in Brunswick, Maine, ben ik een jaar als au pair in Nieuw-Zeeland gaan werken, daarna heb ik anderhalf jaar Engelse les gegeven in Thailand. Toen wist ik het: mijn doel is om andere mensen op aarde te helpen en te onderwijzen. Hier aan The New School kun je je eigen lesprogramma samenstellen. Als je een school wilt stichten in India, dan helpen ze je daar geld voor te vinden. Na mijn studie wil ik graag in India of Cambodja werken. Ik wil een wereldburger zijn, niet per se een Amerikaan. Ik heb weinig vertrouwen in dit land, daarom ga ik ook niet stemmen. Amerika gaat toch wel aan hebzucht ten onder. Hier in New York is iedereen geobsedeerd door geld en succes. Het is zo kapitalistisch. Ik ben me nu in Marx aan het verdiepen. Misschien ben ik over 21 jaar wel getrouwd en heb ik kinderen. Maar ik hoop dat ik nooit zal settelen.”