Soldaat moet diplomatiek zijn

Shaquille Turner op zijn skateboard in Washington, DC Ik ben militair en student Ik stem op Barack Obama Mijn grootste held is mijn vader Over 21 jaar werk ik als advocaat voor jongeren

„Mijn vader is mijn grote voorbeeld, hij stond elke ochtend om vier uur op om naar zijn werk te gaan. Hij heeft me waarden meegegeven. Mijn ouders zitten allebei in het leger, en ik nu ook. Afgelopen zomer was ik op militaire training in Korea. Ik heb Engelse les gegeven en ik leerde over de Koreaanse cultuur. Als soldaat moet je ook leren hoe je diplomatiek moet zijn. In het leger volg ik een programma om militair jurist te worden, het is de enige manier waarop ik een opleiding aan een universiteit kan betalen. Het Amerikaanse leger betaalt mijn rechtenstudie, maar dan moet ik wel een aantal jaar in het leger blijven. Zodra ik eruit mag, word ik jeugdrechtadvocaat, dat vind ik pas echt belangrijk. Als tiener heb ik genoeg shit gezien; kinderen die van school werden geschopt om niets. Jongeren weten niet welke rechten ze hebben en daarom is het belangrijk dat iemand als ik ze verdedigt.”