Kidsflits

Z@ppBios: AfblijvenFilm naar het beroemde boek van Carry Slee over Melissa, die graag beroemd wil worden met dansen in een videoclip. Ze zit stiekem op hiphop, maar haar ouders denken dat ze op ballet zit. Ze mag dansen in een clip, en wordt verliefd op Jim. Maar dan biedt Jim haar xtc aan en raakt Melissa verslaafd.Zaterdag, Ned.3, 15.30-17.05 uur

Taarten van AbelLars moest erg huilen toen hij hoorde dat hij bleef zitten. Hij was bang zijn vrienden te verliezen. Maar zijn vrienden hebben hem juist gesteund, dus maken Lars en Abel voor hen een reuzentompouce!

Zondag, Ned.3, 10.00-10.25 uur

Z@ppBios: Air BudFamiliefilm waarin de elfjarige Josh om zijn overleden vader rouwt, verhuist en een buitenbeentje blijkt op zijn nieuwe school. Aan zijn moeder heeft hij weinig. Gelukkig is er hond Buddy. Samen redden ze het basketbalteam van de school van een schandelijke nederlaag.Zondag, Ned.3, 12.00-13.35 uur