Ja, dat was best cool Baumgartner, maar is vliegen niet beter dan vallen?

Is het er te vroeg voor of mag het al gezegd worden? Felix Baumgartner, nu weten we het onderhand wel. Was het niet nog toffer geweest als je gewoon was komen vliegen in plaats van jezelf naar beneden laten storten?

Ja, tuurlijk: bovenstaande suggestie was natuurkundig en/of lichamelijk vast onmogelijk uit te voeren. En inderdaad: de geluidsbarrière al doorbrekende een wereldrecord pakken is in-druk-wekkend. Maar check dit:

http://youtu.be/wM0lXvYpt4A

Ted Davenport, durfal op het gebied van skiën en basejumpen, nam deze video onlangs op in de herfstige Alpen van Zwitserland. Ook niet misselijk, toch? Filmpjes van mannen in wingsuits zijn al enige tijd graag bekeken bijdragen op YouTube, onder meer dankzij de niets vrezende Jeb Corliss. Maar genoeg kun je er toch moeilijk van krijgen.