In het weekend ‘t liefst naar huis

Randy Keller bij een tankstation in Archer City, Texas Ik ben bankbediende Ik stem waarschijnlijk niet, maar zeker niet op Barack Obama Mijn grootste held is mijn vader Over 21 jaar heb ik hopelijk een gezin

„Eigenlijk ken ik deze plaats niet goed, ik ben alleen onderweg, naar mijn ouders in Wichita Falls, zo’n twintig mijl hiervandaan. Ik werk bij een bank in een stad verderop, maar in het weekend ga ik het liefst naar huis, anders zit je toch maar op de bank televisie te kijken.

Vanmiddag vieren we de verjaardag van een vriendin, we organiseren een cookout voor haar, een barbecue. Ik verheug me vooral op het kalfsvlees en de gevulde paprika’s en op het gezelschap van mijn familie en vrienden.

Ik zou nooit ver weg willen wonen, ik heb grote bewondering voor mijn ouders. Mijn vader heeft altijd gewerkt als voorman in de olievelden hier. Zelf had ik altijd als droom om kinderarts te worden, het lijkt me prachtig om met kinderen te kunnen werken. Maar daarvoor zou ik natuurlijk eerst weer moeten gaan studeren, en inmiddels zit ik alweer twee jaar achter de balie bij een bank. Ik weet niet of het er nog van komt.”