Ik wilde niet naar Yale

Alan Thorne op de campus van Princeton UniversityIk ben student computerwetenschappenIk stem op Obama, denk ikMijn grootste held is mijn vaderOver 21 jaar ben ik hopelijk gesetteld: getrouwd, met een huis, een gezin en een vaste baan, bij voorkeur ergens in de bossen

„Ik kom uit New Haven, Connecticut. Mijn vader is verkoper bij Pfizer, een farmaceutisch bedrijf . Hij gaat bij neurologen langs met medicijnen. Mijn moeder is makelaar. In New Haven ging ik naar een heel competitieve school, een Yale feeder-school: dat betekent dat Yale University relatief veel studenten van die school aanneemt. Ik wilde niet naar Yale, want ik wilde niet mijn hele leven in New Haven blijven. Ik vond die competitie ook niet zo prettig; ik ben liever in competitie met mezelf. Ik bel mijn ouders drie, vier keer per week. Ze zijn absoluut twee van mijn beste vrienden. Ik breng veel tijd door in de kerk, hier aan de overkant van de straat, en ik houd veel van muziek. Ik speel piano, vooral gospelmuziek. Ik heb een vriendin, ja. Trouwen, dat is nog ver weg. Ik studeer volgend jaar af en zij moet nog twee jaar. Misschien gaan onze levens wel heel verschillende kanten op.”