Ik wil opnieuw beginnen

Jessica Castillo in de Coyote Ugly, een bar in San AntonioIk ben moeder en verkoopster Ik stem op niemandMijn grootste held is Mrs. Hilfirty, mijn lerares op junior high school, zonder haar was ik eerder gestopt met schoolOver 21 jaar zit ik bij de politie

„Ik ben net begonnen als verkoopster bij Teddy Mountain, een winkelketen met knuffelberen. Daarvoor zat ik thuis met mijn dochtertje. Ze is nu vijf, ik kreeg haar toen ik zestien was. Ik vond het geweldig om de hele tijd bij haar te zijn. Nu werk ik fulltime. Ik moet wel. Mijn vriend, niet de vader van mijn kind, betaalde tot nu toe voor ons. Hij was de kostwinner. Maar hij zit nu in de gevangenis voor drugs. Het klinkt misschien gek, maar ik wil graag politieagent worden. Ik vind het leuk om mensen te helpen. Maar dan moet ik eerst mijn middelbare school afmaken. Ik ben gestopt op mijn veertiende en ik moet nog twee jaar om mijn diploma te halen. Ik denk eigenlijk niet zoveel na over de toekomst, ik leef van dag tot dag. Stemmen doe ik niet, Romney vind ik niks en Obama heeft niets veranderd. Ik wil graag naar Dallas verhuizen. Zodat ik en mijn dochtertje opnieuw kunnen beginnen.”