Ik wil mensen wakkerschudden

Frankie Fabre bij Jefferson Memorial in Washington, DCIk ben student theologie aan River Bible Institute in Tampa, Florida en ‘politiek dichter’Ik stem op Mitt RomneyMijn grootste held is Jezus ChristusOver 21 jaar ben ik iemand die geschiedenis heeft geschreven (als God het wil)

„Als politiek dichter spreek ik me uit om deze generatie van onwetenden wakker te schudden. Wat ik met onwetenden bedoel is dit: als ik 100.000 dollar op jouw bankrekening stort zonder dat je het weet, en iemand anders haalt dat er vanaf zonder dat je het merkt, dan onderneem je geen actie. Als je het wel merkt, zeg je: hé, dat is diefstal. Dan eis je je geld terug. Mensen hebben rechten die vastliggen in de grondwet en het woord van God, maar ze weten het niet. En niemand heeft door dat die rechten ons afgenomen worden. Daarom voert niemand actie. Ik wil mensen wakker schudden. Mijn boodschap heet Last Call 2012 en staat op Youtube. Het huwelijk is een heilig instituut. Ik heb niets tegen homo’s, maar het huwelijk is tussen een man en een vrouw. Adam and Eve, niet Adam and Steve. Ik geloof in de principes van de Bijbel. Ik was niet altijd gelovig, mijn moeder wel. Op een dag heb ik God ontmoet. Daarvoor was er alleen maar een leegte. Een leegte in de vorm van God en die leegte is nu gevuld. Dat is perfect.”