Ik vind Paul Ryan veel te rechts

Emily Piech op de trappen bij het Lincoln-monument in Washington, DC Ik ben student economie en stagiair bij de denktank Council on Foreign Relations Ik stem op Barack Obama Mijn grootste held is de astronoom Neil deGrasse TysonOver 21 jaar weet ik veel en reis ik de wereld rond om mensen te helpen

„Ik kom twee, drie keer per week bij het Lincoln-monument. Het is fijn hier te reflecteren, op mijn leven, op mijn bestaan, op de wereld. Lincoln heeft zo veel betekend voor de Verenigde Staten. Vooral ’s avonds is het hier bijzonder. Ik studeer economie omdat ik wil weten hoe mondiale markten functioneren. Ik wilde naar George Washington University, omdat je hier in DC zo veel stagemogelijkheden hebt. Ik heb stage gelopen bij een Congreslid, Randy Hultgren, een Republikein. Hij komt uit het district waar ik vandaan kom, in Chicago. Hij doet veel goede dingen voor mijn district, maar inhoudelijk ben ik het niet altijd met hem eens. Ik vind dat markten moeten worden gereguleerd, omdat ze nauwelijks rekening houden met het menselijke aspect. Ik ben gematigd, ik zou op zich best op Romney kunnen stemmen. Maar zijn running mate, Paul Ryan vind ik echt veel te rechts.”