Ik kom net van de Gay Pride

Katrina McKinnis op zaterdagavond in downtown Fort Worth, Texas Ik ben student mode Ik stem niet Mijn grootste held is mijn moeder Over 21 jaar heb ik een eigen modeontwerpbedrijf

„Ik ben vooral met mode bezig. Het laatste wat ik heb ontworpen was een grote jurk met een corsetachtig bovenstuk en vier lagen stof, een prachtig ding. Ik vind het belangrijk om er origineel en bijzonder uit te zien, maar dat we hier nu met grote gekleurde ballonnen rondlopen heeft een andere reden. Mijn vriendinnen en ik komen net van de Gay Pride Parade hier in Fort Worth. Dat past natuurlijk niet ik het klassieke beeld dat jullie in het buitenland van Texas hebben, maar hij wordt hier wel degelijk gehouden – morgen is er nog een picknick. Er waren behoorlijk wat mensen, maar eerder een paar honderd dan duizend. Vandaag is volgens mij de koudste dag van het jaar tot nu toe, de wind blies ons zo ongeveer weg. Misschien was dat wel een straf van de goden, haha.”