Hier zijn volop mogelijkheden 21 21 x

Jordan Brown op de stoep bij castingbureau Central Casting in Burbank Ik ben student digitale filmproductie Ik stem niet, maar als het moet, dan maar op Obama Mijn grootste helden zijn mijn vader en de regisseur Seth MacFarlane Over 21 jaar ben ik filmregisseur

„Ik kom uit Indianapolis, Indiana. Volgens mij ben ik de enige van mijn klas die is vertrokken en ik heb er geen moment spijt van. Ik wil het maken in de entertainmentindustrie. Ik studeer nu digitalefilmproductie aan het Art Institute van Noord-Hollywood, maar ik weet dat ik de leiderschapskwaliteiten heb om regisseur te worden. Mijn vader is diëtist, mijn moeder lerares. Ze vinden het prima dat ik dit doe. Volg je dromen, zeggen ze. Welke kant het met dit land opgaat? Ik heb geen idee. Maar met mij gaat het goed. Los Angeles is op zich niet mijn soort stad. Ik hou van seizoenen, ik mis de winter. Er zijn zoveel mogelijkheden hier, en die laat ik niet lopen. Ik heb een goed lijf, dus verdien al wat geld als model. En vandaag ga ik me inschrijven als figurant voor films. Daar verdien je per dag 64 dollar mee, en intussen leer je ook hoe het op een filmset toegaat. Misschien doe ik contacten op. Maar ik weiger lijk te spelen. Dat brengt ongeluk.”