Doodziek van winters in Ohio

Rafaela Simon bij de Universal City Walk in Hollywood Ik ben student klinische psychologie Ik stem op Obama, vanwege abortus en vrouwenrechten Mijn held is Jezus Christus Over 21 jaar ben ik getrouwd, met drie kinderen en woon ik in Texas

„Ted en ik komen uit Ohio. We gaan naar het Universal pretpark. De nieuwe attractie, Transformers, schijnt supercool te zijn. Ik kom uit Austin, Texas, maar deze vent heeft me drie jaar geleden naar Ohio gehaald. Daar studeer ik nu klinische psychologie aan Youngstown State University. Eind 2013 ben ik klaar. Dan ga ik terug naar Austin, en hij gaat mee. Ik ben doodziek van de winters in Ohio. In Austin wil ik aan de slag met patiënten met schizofrenie. Hen helpen is mijn obsessie. Niet omdat ik het uit mijn naaste omgeving ken, maar ik zag er als scholier een film over en die maakte enorme indruk. Het land bevindt zich volgens mij op een hellend vlak, met werkloosheid en hoge schulden, maar we zullen altijd voor schizofrene mensen moeten zorgen.”