Baywatch op een Pools voetbalveld

Herinneren we ons Baywatch nog? Nou, maak van dat strand een voetbalveld en stel je David Hasselhoff en Pamela Anderson voor als losgeslagen voetbalfans. Krijg je dit filmpje uit Polen.

Herinneren we ons Baywatch nog? Nou, maak van dat strand een zeiknat voetbalveld en stel je David Hasselhoff en Pamela Anderson voor als losgeslagen voetbalfans. Krijg je dit vrolijke filmpje uit Polen.

Goed, de sfeer is net anders. Onderstaande beelden zijn vorige week geschoten, toen de WK-kwalificatiewedstrijd tussen Polen en Engeland werd afgelast na hevige regenval. Het veld in Warschau stond blank en werd, althans voor voetballers, onbespeelbaar verklaard door de arbiter. Enkele voetbalfans zagen hun kans schoon voor een gezellig waterballet. Het gaat ze beter af dan de stewards.

Met de meest toepasselijke muziek ter wereld eronder (namelijk die van Baywatch), is dit bijna kunst.

(via)

    • Peter van der Ploeg