Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Economie

Terugkijken: persconferentie Rabobank over stopzetten sponsoring wielersport

Vanaf 31 december is de Rabobank niet langer sponsor van de de Rabo wielerploeg. “Het is pijnlijk, niet alleen voor de Rabobank, maar vooral voor de liefhebbers en de sporters die geen blaam treft”, zei Bert Bruggink, lid van de raad van bestuur. Kijk hier de persconferentie van de Rabobank terug.

Foto ANP / Jerry Lampen

Vanaf 31 december is de Rabobank niet langer sponsor van de de Rabo wielerploeg. “Het is pijnlijk, niet alleen voor de Rabobank, maar vooral voor de liefhebbers en de sporters die geen blaam treft”, zei Bert Bruggink, lid van de raad van bestuur. Kijk hier de persconferentie van de Rabobank terug.

Lees hier ons uitgebreide nieuwsbericht over het besluit van de Rabobank en hier een artikel met reacties.