Nog één keer. De sprong, maar dan zoals Baumgartner het beleefde

Gisteren maakte de Oostenrijkse Felix Baumgartner een parachutesprong van bijna veertig kilometer hoogte. We hadden al videobeelden van de sprong en een In Beeld, maar nu zijn ook de eerste beelden opgedoken van de camera op de helm van Baumgartner.

Voor wie het gemist heeft. Gisteren maakte de Oostenrijkse Felix Baumgartner een parachutesprong van bijna veertig kilometer hoogte. Vier minuten en 22 seconden duurde de vrije val, waarbij hij een snelheid van 1.342 kilometer per uur. Daarmee was hij de eerste mens die zonder hulp van een raket of straaljager sneller was dan het geluid.

We hadden al videobeelden van de sprong en een In Beeld, maar nu zijn ook de eerste beelden opgedoken van de camera op de helm van Baumgartner.

http://www.youtube.com/watch?v=qGlF4Wtf1WM

Hier nogmaals de beelden die gisteren de wereld over gingen.