De winkel heeft extra drankjes, speciaal voor het 'feest'

Hoe kon het in Haren vrijdag ontaarden in een veldslag? „Natuurlijk hopen we dat het met een sisser afloopt”, had de burgemeester nog geschreven aan bewoners. Maar er komen duizenden feestgangers en ze hebben veel drank. Even voor achten slaat de vrolijke stemming om. Chronologie van een verjaardagsfeestje dat niet doorging.

De toestand rondom het Project X feest in Haren. Bij de rellen die vanavond zijn uitgebroken zijn volgens de burgemeester in ieder geval twintig arrestaties verricht nadat de ME uitrukte voor charges. Er zijn zeker zes gewonden gevallen, waar van er twee zwaargewond zijn afgevoerd naar het ziekenhuis, aldus de politie. Foto: Peter de Krom
De toestand rondom het Project X feest in Haren. Bij de rellen die vanavond zijn uitgebroken zijn volgens de burgemeester in ieder geval twintig arrestaties verricht nadat de ME uitrukte voor charges. Er zijn zeker zes gewonden gevallen, waar van er twee zwaargewond zijn afgevoerd naar het ziekenhuis, aldus de politie. Foto: Peter de Krom