Boekenfoto maandag 24 september: Boeken Bay Watch

Sinds enkele weken verschijnen er dagelijks op de Facebookpagina van NRC Boeken zogenaamde ‘Boekenfoto’s’: foto’s die we bij onze zoektocht naar actueel en inspirerend boekennieuws aantreffen op nationale en internationale boekenblogs. Vanaf vandaag zal de Boekenfoto ook op onze Boekenblog te zien zijn. Op onze Facebookpagina kunt u de foto ‘liken’ en, zo nodig, op de

Tom Wolfe en Kort Vonnegut/ Flavorwire.com

Sinds enkele weken verschijnen er dagelijks op de Facebookpagina van NRC Boeken zogenaamde ‘Boekenfoto’s’: foto’s die we bij onze zoektocht naar actueel en inspirerend boekennieuws aantreffen op nationale en internationale boekenblogs. Vanaf vandaag zal de Boekenfoto ook op onze Boekenblog te zien zijn.

Op onze Facebookpagina kunt u de foto ‘liken’ en, zo nodig, op de foto reageren.

We trappen vandaag af met een foto van de Amerikaanse literaire grootmeesters Tom Wolfe (1930) en Kurt Vonnegut (1922-2007), knus naast elkaar zittend op een strandwachtstoel. De foto is gevonden op de Amerikaanse cultuurblog Flavorwire.