In beeld

Vernieuwd Stedelijk Museum klaar voor de opening

Over twee dagen opent de koningin het vernieuwde Stedelijk Museum. De ingang is vanaf dan niet meer aan de Paulus Potterstraat, maar aan het Museumplein. Onder de veelbesproken 'badkuip'. De vaste collectie en nieuw werk van jonge kunstenaars zijn er te zien. Verder staan tentoonstellingen gepland over het oude museumgebouw, met werk van Malevitsj, en een expositie van de Nederlander Aernout Mik, van Marlene Dumas, en eind dit jaar van de onlangs overleden Amerikaan Mike Kelley. Fotograaf Olivier Middendorp nam alvast een kijkje in het museum.
NRC / Olivier Middendorp
NRC / Olivier Middendorp
NRC / Olivier Middendorp
NRC / Olivier Middendorp
NRC / Olivier Middendorp
NRC / Olivier Middendorp
NRC / Olivier Middendorp
NRC / Olivier Middendorp
NRC / Olivier Middendorp
NRC / Olivier Middendorp
NRC / Olivier Middendorp
NRC / Olivier Middendorp
NRC / Olivier Middendorp
NRC / Olivier Middendorp
NRC / Olivier Middendorp
NRC / Olivier Middendorp
NRC / Olivier Middendorp
NRC / Olivier Middendorp
NRC / Olivier Middendorp