Opinie

    • Ik

Bekentenis

Via Marktplaats.nl was ik iets aan het kopen, tot ik argwaan kreeg. Dus checkte ik het rekeningnummer van de tegenpartij. En inderdaad, in rode letters verschijnt: „Er zijn meldingen over deze koper.” Dus mailde ik aan deze ‘koper’, die in dit geval ‘verkoper’ was en vermoedelijk een ‘oplichter’: „Ga werken voor je geld zou ik

Via Marktplaats.nl was ik iets aan het kopen, tot ik argwaan kreeg. Dus checkte ik het rekeningnummer van de tegenpartij. En inderdaad, in rode letters verschijnt:

„Er zijn meldingen over deze koper.”

Dus mailde ik aan deze ‘koper’, die in dit geval ‘verkoper’ was en vermoedelijk een ‘oplichter’:

„Ga werken voor je geld zou ik zeggen!”

Prompt kreeg ik een mailtje terug met de tekst:

„jij werk voor me geld !!!!”

Pek van Andel

    • Ik