Willem-Alexander kiekte, de prinsesjes poseerden. Dit zijn de kinderpostzegels

De kinderpostzegels van dit jaar. Beeld van de Stichting Kinderpostzegels
De kinderpostzegels van dit jaar. Beeld van de Stichting Kinderpostzegels

Als in de dagen na 26 september de bel gaat, zou het goed kunnen dat het kinderen zijn die het setje kinderpostzegels van dit jaar aanbieden. Erop afgebeeld staan Amalia, Alexia en Ariane. Vader nam de foto’s.

Willem-Alexander stond ook al een keer vóór de camera voor de goede-doel-postzegels: veertig jaar geleden, in 1972, poseerde hij met broertjes Johan-Friso en Constantijn. Toen maakte prins Claus de foto.

Tweehonderdduizend kinderen gaan vanaf eind deze maand langs de deuren met postzegels en kaarten. De opbrengst van wat verkocht wordt gaat naar projecten wereldwijd die gericht zijn op veiligheid en ontwikkeling van kwetsbare kinderen. Als je een setje koopt, wordt de bestelling vanaf 7 november afgeleverd.