NRC Charity Awards

Deze zomer dingen charitatieve instellingen mee naar de NRC Charity Awards. Met dit initiatief wil NRC Media charitatieve organisaties in Nederland ondersteunen. Wie maakt de meest aansprekende advertentie? Uit de inzenders zijn er 24 geselecteerd die zich een voor een presenteren op een dubbele pagina, die de krant ter beschikking heeft gesteld. De organisatie die haar boodschap het meest inspirerend overbrengt, krijgt van een vakjury de NRC Charity Award; een onderscheiding bestaande uit een beeldje en vier dubbele pagina’s advertentie. Daarnaast is er de publieksprijs met dezelfde beloning. U kunt stemmen via www.nrccharityawards.nl. Wie stemt, maakt kans op een iPad.

Vandaag de vereniging Milieudefensie, met een oproep aan de Tweede Kamer om niet in te stemmen met het systeem van de megastallen.

Dit is de laatste inzending voor de Charity Awards. Uitslag op 21 september.

Bijlage Boeken: pagina 14-15