Ferdinand en Terry schudden geen handen

Veel voetbalogen zijn morgen in de Premier League gericht op QPR-Chelsea. De wedstrijd op Loftus Road werd vorig jaar overschaduwd door een racistisch incident tussen John Terry en Anton Ferdinand. Volgens de Britse krant The Daily Telegraph zullen beide spelers elkaar vooraf geen hand geven.

Volgens de Britse krant is Ferdinand niet van plan een verzoenend gebaar te maken. Ook Ashley Cole, die als getuige in de bres sprong voor zijn ploeggenoot Terry, zou geen handje van Ferdinand krijgen.

Het incident duurt voort. Terry werd vrijgesproken door de strafrechter, maar voetbalbond FA denkt genoeg bewijzen in handen te hebben om hem alsnog voor zijn vermeende racistische uitspraken te bestraffen.

Eerder dit jaar werd op Stamford Bridge het handen schudden overgeslagen, uit angst voor een pijnlijke situatie. Mogelijk lost het probleem zich vanzelf op. Terry en Cole zijn namelijk licht geblesseerd en achter beide namen staat voor morgen nog een vraagteken. (Novum)