Correcties en aanvullingen

Namen van vier media

In het artikel Artistieke luistershots en een rode jurk in Carré (5 september, pagina 33) staat dat de lijsttrekkers na afloop van het Carrédebat van 4 september werden geïnterviewd voor een bord met de namen van de sponsors. Het waren de namen van de vier media die het debat organiseerden: RTL, Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio en Elsevier.

De PvdD is voor Europa

In een inzet bij het artikel Stemwijzer: voor of tegen een hecht Europa (8 september, Economie, pagina 6 en 7) staat dat de Partij voor de Dieren (PvdD) anti-Europa is. De partij laat weten onder voorwaarden voor Europa te zijn, mits het democratischer en transparanter wordt. Wel blijft de PvdD tegen het overdragen van macht aan Brussel en wil ze dat landen de euro moeten kunnen verlaten.

150 jaar wachten

In het artikel Een veilige haven (8 september, Wetenschap, pagina 8 en 9) staat dat Olden Farm 250 jaar moest wachten op een tweede revolutie. Bedoeld is: 150 jaar.