10: Blondie wil neukbaar blijven

Het Britse kwartaalblad 10 lijkt altijd op een losse, vrolijke, snelle manier in elkaar te zijn gezet, Een modefeestje voor insiders, vol top-10-lijstjes, inclusief een vaak flauwe en soms tamelijk ranzige rubriek met tien roddels waar geen namen worden genoemd, maar intussen.

Het najaarsnummer van tijd heeft een muziekthema. Covergirl Debbie Harry (67) poseert in kleding van Azzedine Alaïa, praat over Madonna („Waarom is ze zo wanhopig?”) en haar liefdeslieven („Ik ben nog niet dood. Ik probeer fuckable te blijven”) en er is nieuwe mode gefotografeerd in de stijl van het oude BBC-programma Top of the Pops.

De mannenversie van 10 staat deze maand in teken van de klassiekers die de mannenshows domineerden, maar dan op een tikje onklassieke manier gefotografeerd, bijvoorbeeld op een model van wie handen en gezicht wit geschminkt zijn.

Accessoires zijn afgebeeld met golfballen erbij en teksten als „They’re such big balls.” „The not so classic issue”, daarom. Voor wie het allemaal niks vindt, heeft de hoofdredacteur in zijn voorwoord een advies: „Have a good old bitch on Twitter of Facebook and slag it off”.