Bekijk: KRO Reporter over het Europese declaratiegedrag van de PVV

KRO Reporter bericht vanavond dat de PVV, ondanks uitspraken van Geert Wilders dat de partij “geen cent subsidie” ontvangt van de EU, alsnog duizenden euro’s declareerde in Brussel. De eurosceptische PVV zou zelf de Europese regels voor het aanvragen van subsidie hebben geschonden.

Een deel van het voorblad van het verkiezingsprogramma van de PVV. Nu blijkt echter uit onderzoek van KRO Reporter dat de PVV te veel in Europa heeft gedeclareerd.

KRO Reporter bericht vanavond dat de PVV, ondanks uitspraken van Geert Wilders dat de partij “geen cent subsidie” ontvangt van de EU, alsnog duizenden euro’s declareerde in Brussel. De eurosceptische PVV zou zelf de Europese regels voor het aanvragen van subsidie hebben geschonden.

De KRO zette alvast de uitzending online:
Get Adobe Flash Player
Als het niet mogelijk is Flash te installeren kunt u de video bekijken via deze link.

De reactie van Wilders op de uitzending is hieronder te bekijken. Volgens hem is het de verantwoordelijk van zijn Europarlementariërs hoe zij omgaan met subsidies.