NRC Charity Awards

Deze en komende maand dingen charitatieve instellingen mee naar de NRC Charity Awards. Met dit initiatief wil NRC Media charitatieve organisaties in Nederland ondersteunen. Wie maakt de meest aansprekende advertentie? Uit de inzenders zijn er 24 geselecteerd die zich een voor een presenteren op een dubbele pagina, die de krant ter beschikking heeft gesteld. De organisatie die haar boodschap het meest inspirerend overbrengt, krijgt van een vakjury de NRC Charity Award; een onderscheiding bestaande uit een beeldje en vier dubbele pagina’s advertentie. Daarnaast is er de publieksprijs met dezelfde beloning. U kunt stemmen via www.nrccharityawards.nl. Wie stemt, maakt kans op een iPad.

Vandaag Greyhounds Rescue Holland. De organisatie bestaat tien jaar en spant zich in Spanje, Nederland en België in om de Spaanse Greyhound, beter bekend onder de naam Galgo, een beter bestaan te geven.

greyhoundsrescue.nl: pagina 14-15