En zo ziet dat eruit: first class vliegen in het allergrootste passagiersvliegtuig

Hij vliegt inmiddels alweer een tijdje rond, die gigantische Airbus 380, maar het blijft een klein mirakel om te zien. En de verwondering wordt er niet minder om als je ziet hoe het is om first class te vliegen met deze grootste passagiers-airliner in-de-wereld.

Een Amerikaan besloot zichzelf, naar eigen zeggen, eens te trakteren op een first class vlucht van Bangkok naar Hong Kong met Emirates Airlines. De maatschappij uit de Verenigde Arabische Emiraten was er na Singapore Airlines als eerste bij om de megajet toe te voegen aan het arsenaal. En holy smokes wat een kermis hebben de arabieren ervan gemaakt!

Oké, we kunnen ons voorstellen: een krantje op je stoel, een glaasje champagne, en een flatscreen voor je neus. Maar dít? We noemen een douche, een privé koelkast en uiteindelijk gewoon je eigen kamer. Enjoy your flight!